Sterrenmensen zijn gevoelige en intu´tieve mensen die zelfstandig denken en doen. Het zijn mensen die hun eigen wijsheid opzoeken in zichzelf en mensen die aan zichzelf willen werken. Door aan zichzelf te blijven werken komt het sterrenmens steeds verder in zijn of haar ontwikkeling. Het kan op die manier bij zichzelf blijven en zichzelf zijn.

Een sterrenmens kan pas zichzelf voelen als het verandering voelt. Stilstaan is geen prettige ervaring. Een sterrenmens zal er van alles aan doen beweging in de situatie te krijgen.
Een sterrenmens is toekomst gericht. Het kan groot denken en denkt in plannen die het intu´tief heeft aangevoeld. Plannen die vernieuwing brengen. Altijd ten goede van de mensheid, aarde en universum.

Door zijn of haar intu´tieve vermogens is het in staat gidsen en engelen om deze plannen te vragen en deze uit te voeren. De gedrevenheid en kritische blik zal de sterrenmens altijd doen wat het wil doen. Het zal er helemaal voor gaan. Vaak alleen. Het is iemand die niet op de voorgrond aanwezig is maar vaak op de achtergrond al met een nieuw plan in het hoofd zit.

De paranormale vermogens van de sterrenmens worden voor hogere doeleinde gebruikt. Simpel communiceren met entiteiten voelt niet nuttig. Nuttig is de informatie waarmee de wereld verbeterd kan worden. Het sterrenmens is zijn of haar eigen leider en goeroe. Het neemt vaak geen informatie van andere aan mits deze een goed gevoel geeft. Mensen vertrouwen zit er niet vaak in. Ze leven op zichzelf en zijn trouw aan zichzelf en niemand anders.

Sterrenmensen zijn zich bewust van hun leven op andere planten. Ze weten dat ze hier zijn met een reden maar voelen zich pas tijd op een andere planeet of bij buitenaardse. Ze zijn zich bewust van de informatie die buitenaardse geven en weten deze uit te werken zodat zij voelen dat ze leven. Ze voelen pas zichzelf als ze deze ge´nspireerde plannen uit kunnen voelen.
Een sterrenmens kan heel erg in het hoofd zitten. Het zijn denkers die af en toe letterlijk en figuurlijk op een andere planeet zitten. Je hebt er geen contact mee. Sommige kunnen niet sociaal of gesloten overkomen. Het zal me niet verbazen als autisten sterrenmensen zijn.

Het contact met buitenaardse levensvormen is een zeer belangrijk onderdeel voor sterrenmensen. De verbinding met thuis helpt hun te aarden op deze planeet. Veel van deze sterrenmensen reizen naar andere planeten of naar een ruimteschip waar ze Ĺthuisĺ komen. Ze krijgen de kans met buitenaardse te praten die hun helpen bij hun persoonlijke stukken.

Het doel van de sterrenmens is alle informatie die uit het universum komt naar de aarde te brengen. Informatie doorgeven maar ook technieken overdragen die op andere planeten al heel bekend is. Op die manier kan de aarde groeien naar een nieuw bewustzijn. Namelijk het bewustzijn dat we niet alleen zijn in dit sterrenstelsel. Er zijn meerdere planeten maar ook wezens die op deze planten leven. We hoeven niet bang te zijn voor deze wezens. 

Sterrenmensen zijn de schakel tussen mens en universum. Het gaat niet over buitenaardse of andere levensvormen. Het gaat over ons aandeel in het grote universum. De bewustwording dat we met meerdere zijn en niet alleen handelen. Met sterrenmensen als schakel zal de afstand tussen mens en universum kleiner worden. De energie van deze buitenaardse zal steeds normaler worden en de mens zal zijn/haar angsten loslaten. De taak van de sterrenmensen is de energie van deze wereld over te dragen naar de aarde en de aarde te informeren over de nieuwe mogelijkheden en ideeŰn vanuit het universum.

Dit zal het bewustzijn over het universum bij mensen vergroten. De weg buiten onze beschermde muren zal een uitdaging worden. De nieuwsgierigheid wordt groter.

De sterrenmens dient uiteindelijk wel te leren aarden. (zie aardenproces) Ookal is dat soms heel moeilijk. De liefde die een sterrenmens voelt is anders dan de aardse liefde. Het is hoger en zuiverder. De sterrenmens zal zich hierin onbegrepen voelen. Slechts contact met andere sterrenmensen kan het gevoel aansterken. Maar het voelt uiteindelijk thuis nog het beste.



at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      


                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk




Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse