Het Hollywood sprookje dat buitenaardse levensvormen hier komen om ons uit te roeien en onze planeet te bezitten heeft veel mensen angst gegeven. Wat we niet kennen geeft ons angst. Maar verborgen informatie op deze planeet geeft aan dat er al buitenaardse levensvormen op deze aarde waren voordat de mens er was. Er zijn zelfs tijden waarin er is samengewerkt met buitenaardse. Deze kwamen hier om ons te helpen verbinden met de bron en wijsheid te geven zodat er vruchtbaarheid ontstond. Dit heeft voor groei gezorgd. Helaas kwamen er slechte tijden voor de mens en de bevolking ging meer verwachten van de buitenaardse. Ze wilde dat hun lijden ophield maar dat is aan de mens zelf. De mens begreep dit niet en om die reden moesten alle sterrenpoorten dicht.
 
De buitenaardse wezens hebben mij uitgelegd dat dit zo moest zijn. Ze hadden namelijk al zaad geplant voor de toekomst zodat ze konden terugkeren als de tijd daarvoor was. Dit zaad is verborgen en is in de aarde onder de grond aanwezig. Ander zaad is aanwezig in de mens zelf. Nu in deze tijd komt dit zaad tot bloei. De nieuwe energieŽn doen ons herinneren aan een tijd die we onbewust al gekend hebben. Mooie tijden met geluk en harmonie. Maar sommige herinneren ook de minder goede tijd die ze onbewust projecteren op de aanwezigheid van buitenaardse.

Ze komen hier ons bewust te maken van de kosmos. Het is heel belangrijk dat we ons bewust gaan worden van meerdere planenten en ons bestaan. Niet alleen ons bestaan op de aarde maar ook op meerder planeten in samenwerking met meerdere planeten. De planeten zijn niet zo maar ronde bolletjes die om ons heen hangen. Het zijn levende zielen die een doel hebben in harmonie te leven samen. De verschillende levensvormen die erop leven hebben net zoals wij een doel er te zijn.

Wij maken een deel uit van dit grote geheel. Wij dienen hier te zijn met een hoger doel. Een ander doel dan wij nu weten. Het is niet alleen maar de kennis hoe een oerknal is ontstaan maar de vraag waarom. Het hoge IQ van de mens kan steeds meer van deze informatie toelaten. Zo ontwikkelen we langzaam ons eigen vermogens om zelfs de theorieŽn van Einstein als makkelijk te zien. We leren zien dat alles met elkaar verbonden is en helemaal niet zo moeilijk te begrijpen is. Alles in uniek maar ook weer hetzelfde. Het komt allemaal op hetzelfde neer.

De buitenaardse hebben als doel ons te helpen bij het toelaten van de nieuwe energieŽn. Ze helpen ons te ontwikkelen zodat we toegang kunnen krijgen tot belangrijke informatie zoals Einstein of vele voorgangers. Informatie die we nodig hebben om bepaalde veranderingen op de aarde mogelijk te maken. Veranderingen zoals techniek, vervoer, landbouw, de mens, het universum, milieu en vooral het bewustzijn wie of wat de aarde nu eigenlijk is. De aarde is niet zomaar een bol. Het is een levend wezen waar we zorg voor dienen te dragen door voor onszelf te zorgen.
Het leven is niet iets waar we iets voor de ander dienen te doen. Het leven is waar we voor de ander dienen te zijn. We dienen de ander continu te spiegelen dat het licht is. Door zelf het licht te zijn. Pas dan zullen we de aarde in haar/zijn volledigheid ervaren. Ik noem bewust ďzijn volledigheidĒ omdat ik niet geloof dat moeder aarde alleen maar vrouwelijk is. Ik ervaar ook mannelijke energie.

De kennis van buitenaardse levensvormen kan ons helpen bij informatie te komen over deze planeet door van binnen uit te voelen hoe belangrijk het is dat we de eenheid met de aarde voelen.

Hoe mooi de wisselwerking is met de aarde. Het is een dagelijkse spirituele beleving voor wie er voor open staan. Wie dit deel in zichzelf voelt zal dit deel in de aarde voelen. Meer hoeven we niet te doen. Onze handelingen zullen vanzelf volgen.

We hebben veel kennis nodig en buitenaardse levensvormen helpen ons deze kennis te verkrijgen. Niet alleen zij doen hun best ons te helpen. Deze hulp komt uit verschillende hoeken. Ook engelen en gidsen begeleiden de mensen hierin. Buitenaardse helpen ook met aarden. De wijsheid en kennis die ze ons helpen vinden helpt ons praktische stappen en handelingen te geven. Ze helpen ons de energieŽn toe te staan zodat we op verschillende plaatsen licht kunnen brengen. Dit licht helpt de bevolking, steden en landen bij de juiste kennis en wijsheid te komen in zichzelf. Zo wordt het voor ons mogelijk een nieuwe tijd in te gaan en te leren waar wij allemaal toe in staat zijn. Wie angst loslaat zal mogelijkheden scheppen. En wie mogelijkheden schept zal ervaren waar je als mens allemaal toe in staat bent. In plaats van leren vanuit beperkingen zoals het nu in de maatschappij gaat.
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse