We leven in een nieuw tijdperk met grote verandering voor deze samenleving. Een van deze veranderingen die momenteel op gang aan het komen is, is het bewustzijn dat we niet alleen in deze universum zijn. Je zult misschien denken dat je dit al lang wist. Maar ik bedoel de ontwikkelingen in de mens die daarbij horen.


Steeds meer mensen zullen open gaan staan voor de energieŽn vanuit de ruimte. Ik noem ze intergalactische energieŽn.  Het betreft niet alleen ufoís of buitenaardse. Maar ook planeten, nieuwe energieŽn en voorgeschiedenis over onze aanwezigheid in de ruimte. Het betreft een bewustzijnsverruiming in de mens zodat we ons kunnen openen voor hogere energieŽn vanuit de kosmos.

In mijn werk krijg ik te maken met bewustzijnsverruiming die niet alleen meer ruimte geeft in het hoofd maar ook in het DNA veranderd. Deze ontstaan door samenwerking met buitenaardse en engelen die ons helpen onze kanalen te openen.

Mijn ervaring is dat er steeds meer mensen bewust worden van de aanwezigheid van buitenaardse. Deze mensen worden geholpen in hun energiebanen om een open kanaal te zijn voor intergalactische energien. Ze worden als het waren voorbereid op wat er nog gaat komen. Mijn gevoel hierover is dat er veel informatie vanuit het universum naar de aarde gaat komen. Een grote groep mensen wordt hier op voorbereid. Mensen die hier gevoelig voor zijn en zelf ook van deze planeten komen en in vorige leven op de aarde al eerder met deze buitenaardse hebben gewerkt, zullen worden voorbereid door deze vriendelijk gidsen uit de ruimte. Ze helpen je kanalen te openen zodat je informatie beter kunt ontvangen. Soms in hun ruimteschip en soms hier op aarde (niet atlijd bewust).

Je wordt voorbereid op het ontvangen van informatie die de wereld zal helpen haar bewustzijn over het universum te verruimen. De mensen op de aarde zullen zich meer bewust worden van hun aandeel in het grote planetenstelsel en de samenwerking met andere levensvormen. Onze reden van ons bestaan krijgt een andere invulling. Niet zozeer een spirituele invulling maar een intergalactische invulling. We zullen ons aandeel in het grote geheel beter gaan voelen.

Een aantal mensen en zeker ook een hele grote groep kinderen voelen dit al. Ze zijn hier de weg te openen voor deze intergalactische energieŽn. Maar nog veel meer. Veel volwassene en kinderen zullen als open kanaal gaan dienen om informatie vanuit de kosmos naar de aarde te brengen. Deze informatie zal ons bijvoorbeeld helpen de technologie, onze medische wereld, onderwijs, zorg, politiek en nog veel meer.

Maar dit gaat niet zomaar. Deze mensen zullen hier ook een belangrijke weg in ontwikkeling voor volgen. Degene die dit al kunnen voelen zullen ook voelen dat deze informatie niet zo maar even iets is wat je verteld. Je zult moeten leren omgaan met de nodig weerstand die daarbij komt kijken. Uit ervaring weet ik dat dit in vorige levens eerder is gebeurt. Deze kennis zul je gaan gebruiken en dient vrij te komen in jezelf. Mensen die nu met deze energieŽn en buitenaardse gaan samenwerken hebben dit eerder gedaan. En niet altijd zonder uitdagingen. Ook vroeger zijn hier hindernissen in geweest die bij sommige mensen nog heel sterk in hun beleving zit ookal zijn ze hier niet altijd bewust van. Deze blokkeren soms de informatie in het heden.

Wie deze energieŽn kan ontvangen weet ook hoe hoog deze energie voelt. Dit in combinatie met vorige levens weten zij waarschijnlijk ook heel voorzichtig te zijn met de informatie die ze ontvangen. Je dient er zuiver mee om te gaan. Deze mensen dienen zeer bewust te zijn van de aanwezigheid van het ego die wij als mens hebben. Wie de informatie en energieŽn ontvangt voelt het belang ervan maar heeft misschien geen idee wat deze ermee kan doen.

Mensen die deze informatie kunnen ontvangen kunnen zich ook eenzaam gaan voelen. Je kunt je misschien wel meer mens voelen dan ooit omdat je weet dat je van een andere planeet komt. Maar je kunt je ook volledig afgescheiden voelen van de wereld. Eenzaamheid en verlangen naar thuis kunnen in de weg gaan staan. Je voelt misschien wat je weet en kan maar hoe breng je dit naar de wereld? Dit is op zich soms wel een moeilijke weg. Er is nog niet veel bekent over mensen die deze kennis kunnen overdragen. Verder is het ook moeilijk de energie te ontvangen omdat deze zo hoog is. Een heimwee kan behoorlijk overheersen. Het aards maken van deze energie vraagt weer hele andere vaardigheden. En wie gelooft je?

Mijn mening is dat hier een groot plan voor klaar ligt. Het begint bij jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarna komt de tijd dat je gaat leren hoe je deze info overdraagt naar de wereld en bij wie je je verhaal kwijt kunt. Mijn gevoel zegt dat deze mensen uiteindelijk bij elkaar gaan komen. En samen aan dit plan gaan werken.

Mijn gevoel zegt ook dat uiteindelijk zij de weg gaan vrijmaken voor een aantal hele hoge intelligenties onder de buitenaardse die nog zullen incarneren. Maar eerst dient er een bewustzijnsverruiming te komen door de nieuwe informatie die vrijkomt van deze buitenaardse. Niet de reden van ons bestaan maar de reden van het bestaan van de aarde. Waarom de mensen nu op deze planeet zijn. Wat de reden daarvan is en wat het doel is. Hier zit ook een geschiedenis aan vast die nog verder gaat dan onze geschiedenis voor het bestaan van de mens en de aarde. Zij komen ons deze wijsheid brengen. Misschien aan jou? Zodat jij je kanalen kunt openen voor deze intergalactische energieŽn. En jezelf misschien klaarstoomt de informatie uit de kosmos naar de aarde te brengen.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse