Mijn doel is niet te vertellen hoe het moet. Maar te zijn wie ik ben. Alleen als ik mijzelf ben voel ik mij gelukkig en vloeit er een stroom van informatie, wijsheid en kennis door mij heen. Er zijn verschillende manieren om het leven te zien zoals je wilt zien. Zo is het bedoeld. Mijn manier is in verbinding met het universum. Ik leef dagelijks in volle overgave met de gedachte dat ik er mag zijn, dat ik bijzonder ben en hoe het leven precies is zoals het mag zijn. En zo kijk ik ook naar het leven van een ander. Dit is mijn visie en mijn waarheid. Het doel van ons leven is dat ieder zijn of haar eigen waarheid mag beleven. Zo creŽren we ons eigen leven.

Als kind noemde ik mijzelf al sterrenkind. Mijn naam is Diana Annegarn. Ik heb jarenlang de teksten van de spirituele website geschreven. Inmiddels ben ik 46 jaar jong en nog steeds voel ik mij een sterrenmens. Daardoor begrijp ik beter waarom ik alles heb meegemaakt, zoals ik het heb meegemaakt.

Als kind voelde ik mij anders. Ook al begreep ik niet wat dat betekende. Op de tv had ik in een tv serie de term "sterrenkind" gehoord. Ik was toen nog heel jong. Dit kind voldeed precies aan hoe ik mij voelde. Het betrof een spiritueel en wijs kind van een andere planeet wat transformeerde tot een volwassene. Ze was eigenlijk geen kind maar een volwassene. In haar proces werd ze beschermd door andere buitenaardse wezens omdat ze een belangrijk doel had. Ik wist toen nog niet wat het betekende maar het gaf mij veel kracht en energie. En vanaf dat moment was ik ook een sterrenkind.

Ik was toen net puber. Een leeftijd waarin ik langzaam werd voorbereid op andere levensvormen en entiteiten. Mijn grootste angst was voor buitenaardse wezens. Ik dacht dat dit fantasie was, maar mijn angst had een reden. Ik geloofde dat mijn angst voor buitenaardse levensvormen was ontstaan door iets wat ik op tv had gezien. (rationeel bedacht)
Later toen ik ze opnieuw kon zien kwamen ze mij vertellen dat ze al bij mij waren toen ik kind was. De herinneringen die ik van hun kreeg waren de angsten die ik als kind had. Ik weet nog precies waar en wanneer het was dat ik hun had gezien. Ik had het mij toen niet verbeeld. Ze waren er echt.

Ik ben niet iemand die namen heeft voor deze buitenaardse levensvormen. Ik ervaar ze zoals ik ze zie. Soms zie ik ook wezens waarvan ik niet kan verklaren wat ze zijn. Ik zie ze gewoon en beleef het. Ze vertellen zelden hun naam. (en ik vraag daar niet om)
Jarenlang heb ik gewerkt met gidsen en engelen. Niet veel mensen weten over mijn achtergrond en waar mijn kennis en wijsheid vandaan komt. Het maakt niet uit waar het vandaan komt en wie het mij verteld. Het gaat erom of ik er zuiver mee omga.

Het is wie ik ben. Hier kwam een half jaar geleden verandering in. Toen tijdens mijn werk niet mijn gids naar voren kwam maar een hele lieve entiteit van een andere planeet. Ze waren met z'n tweeŽn. Een man en een vrouw. De man stond meer op de achtergrond terwijl de vrouw mij informatie gaf.

Dit wekte mijn nieuwsgierigheid. Ze waren zo lief. De volgende dag ging ik er weer voor zitten. En ze kwam nogmaals met nieuwe informatie en verhalen. Maar deze keer liep het anders. Ze nam mij mee naar een ruimteschip. Iets waarvan ik aanvoelde dat ik daar moeite mee had. Niet omdat ik het niet leuk vond, maar omdat ik voelde dat ik daar wel eens mijzelf zou terug vinden. En dat gebeurde. Ik voelde mij zo thuis dat ik in tranen uitbarstte. Eindelijk begreep ik mijzelf. Maar waar was dat eigenlijk? De lichtwezens op het schip gaven mij informatie die mij aandacht trok. Ik werd later weer terug gebracht en de volgende dag zou ik terug komen.

De volgende dag zat ik klaar om weer mee te gaan. Maar ze zei dat ik iets moest toelaten. Ik voelde al waar het heen ging. Ik moest accepteren dat ik ook tot deze familie behoorde en eerder op andere planeten had geleefd. Ik moest mijn mens-zijn loslaten. Ik zag mijzelf als een andere levensvorm en voelde mij meer mijzelf als ooit tevoren.

De dagen daarna waren moeilijk. Hoe kon ik dit vertellen aan mensen om mij heen? Ik was helemaal niet opgegroeid in een wereld met kennis over buitenaardse levensvormen. Maar de informatie die ik had ontvangen heeft mij kracht gegeven. De dagen erna vertelde ze mij over mijn leven voordat ik naar de aarde ging. Over het ontstaan van de aarde en mijn deel daarin. Over vorige levens en buitenaardse wezens. De dingen die ze mij vertelde gaven mij zoveel kracht dat ik kon voelen wie ik was en wat ik hier kwam doen. En nooit eerder heb ik mij zo 'mens' gevoeld. Het klinkt misschien raar, maar mijn leven als mens was makkelijker te accepteren. We zien een weerspiegeling van onszelf in elke levensvorm die we aannemen. De info die ze mij gaven wil ik delen op deze website.

Deze site is tevens het werk van mijn gidsen. Ik vertel jullie over het bestaan van buitenaardse wezens en dat wij niet bang hoeven te zijn voor hun. Steeds meer mensen zullen hun aanwezigheid voelen en een ontwikkeling doormaken. Zij komt ons vertellen dat het okť is en waarom ze er zijn.

Naast mijn samenwerking met de hogere zelf van buitenaardse wezens, werk ik ook samen met engelen, gidsen (vooral indianen), opgestegen meesters, deva's, draken en natuurwezens. Het aardse leven is vaak makkelijker dank zij hun hulp. Ze begeleiden ons naar een gelukkig bestaan en helpen ons de wetten van het universum beter te begrijpen en toe te passen in ons leven.
 
Ik hoop dat mijn schrijven u mag inspireren. Heeft u vragen of herken jij jezelf of je kind in een sterrenmens? In mijn praktijk help ik en mijn gidsen u graag verder. Want elk mens verdient het om op de aarde gelukkig te mogen zijn. Veel mensen dragen veel lasten mee wat in deze tijd niet meer hoeft en wat we mogen loslaten. Geef jezelf de kans vrijheid te voelen!

Meer over mijn werk vind je op www.diana-annegarn.nl

Diana in het dagelijkse leven

Als medium ben ik ook gewoon mens. Ik heb een lieve man en samen hebben we een prachtige dochter. Ik hou ervan om in de natuur te zijn omdat dit het zuiverst voelt. Ik woon dan ook dicht bij een klein bos. Samen met mijn hond Milo kan ik daar mooi wandelen. De poezen lopen ook vaak mee.":) Dieren zijn voor mij heel belangrijk. Door mijn hoge gevoeligheid leef ik een rustig bestaan. Ik heb overdag mijn praktijk en buiten schooluren ben ik gewoon mama. Ik leef heel bewust en zorg goed voor mijzelf. Ik ben een dromer en een realist. Ik vind het niet erg groot te dromen en kan daarna weer met mijn voeten op de grond gaan staan. Ik heb daarom nog vele mooie dromen voor de toekomst van de mensheid. Ik hoop daar op eigen wijze een stukje aan bij te dragen.   


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                                       


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
           

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse