We kennen het verhaal al jaren. Een nieuwe tijd breekt aan. Hoe mooi deze wordt is alleen te voelen door het hart wat volledig open is. Want het wordt een tijd met onbeperkte mogelijkheden waarin we heel gelukkig zullen worden.
Om echt in dat geweldige gevoel te komen zullen de meeste inmiddels voelen dat we nog een hoop mogen los laten. Een hart wat zich gelukkig voelt is volledig open.


In de loop van de jaren zijn we misschien gewend aan een gesloten hart. Het lijkt heel normaal en de rest van de mensheid doet het ook. Maar juist in deze tijd is het belangrijk dat we veel oude stukken loslaten en ons hart helemaal reinigen.

Om die reden maken mensen soms veel mee. Het loslaten van stukken gaat soms met veel heftigheid gepaard. Vanuit de spirituele wereld wordt hier gehoor aan gegeven. De mensheid is nu in staat veel en snel oude stukken los te laten. Grote stukken verdriet kunnen we soms in enkele seconde loslaten als we Ďjaí zeggen tegen het hart en onvoorwaardelijkheid.
Al de verwachtingen die wij van onszelf hebben en alle gedachtes over hoe iets is of moet zijn, past niet meer bij de nieuwe tijd.

Vanuit de spirituele wereld komt er hulp vanuit alle kanten. Ik ben slechts een doorgeef kanaal voor hun hulp aan jullie. Ik kan geen enkel woord gebruiken wat hun werk omschrijft. Ik vul niets in en kom alleen maar thuis in mijn Ďzijní. Niet alleen gidsen en engelen maar ook buitenaardse levensvormen staan klaar om de zielen van mensen voor te bereiden op de nieuwe tijd die gaat komen. Het transformeren en loslaten van oude energie om ruimte te maken voor nieuwe energie.

In deze tijd zijn we gewend van beneden naar boven te werken. Nu is het andersom. Vanuit het universum komen er samen met vele helpers energie naar de aarde. Allemaal verschillende energieŽn die door ons gevoeld kunnen worden als we ons hart openen. En elke nieuwe energie zorgt voor verandering in jezelf. De meeste van ons hebben inmiddels wel geleerd deze veranderingen te accepteren als groei. Het geeft ruimte en lost dingen op. Om die reden kunnen jullie het ďgroteĒ werk al zelf. Het enige wat we nog mogen ervaren is dat we niet alleen in dit universum zijn.

Jarenlang spreekt men over geesten en mediumschap. Lage energieŽn die mensen lastigvallen en pesten. Maar ook mediums die dit kunnen verhelpen en zielen naar de hemel brengen. De nieuwe tijd zal anders zijn. Onze vermogens entiteiten te zien is een boodschap die ons vertelt dat er veel hulp is. Entiteiten uit het licht die in vele vormen komen helpen ons bij deze transformatie en het afvoeren van oude patronen en energieŽn.
Jarenlang hebben we in angsten geleefd voor het licht. En nu is de tijd dat het licht het enige is wat ons kan laten voelen wie we zijn en wat we hier doen.

Wat we hier komen doen is een nieuwe tijd. De komende jaren zullen we steeds meer gaan voelen wat onze hogere doelen zijn. Deze hebben niets te maken met het werk wat we nu doen. Maar hebben te maken met het universum. We zijn licht en in verbinding. Deze twee gaan we steeds dieper ervaren. Ons doel hier te zijn is om licht te zijn. We hoeven niemand te helpen. We hoeven ook niet geholpen te worden. Voor sommige zal deze oude manier van helpen steeds meer als een last ervaren worden. We zijn hier niet om te helpen maar om te zijn. Zodra we dit stuk in onszelf toelaten en alle behoefte en verwachtingen loslaten ontstaat er geluk op een heel bijzonder niveau.

Het ervaren van het geluk komt doordat wij onze hogere zelf toelaten. We kijken naar de wereld van uit een andere belevenis zonder daar enig hinder aan te ervaren. We zijn wie we zijn. Om tot dit punt te komen mogen we nog oude verwachtingen en patronen loslaten. We zien ze wel in andere en in de maatschappij maar iedereen bezit deze. Ze zijn nog in onze energie en lichaam aanwezig. In de hersenen in de spieren of cellen. Mensen die hun hart openen worden zich bewust van de toegang tot vele energieŽn. Je kunt op je eigen manier healings creŽren in samenwerking met gidsen, engelen of buitenaardse levensvormen. Ze helpen ons de energie over te dragen naar de aarde zodat de aarde haar volledig zelf kan voelen en ervaren. Zo wordt het balans in de kosmos hersteld en zullen er nog meer grote en mooie veranderingen volgen.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse