Iedereen heeft mooie plannen en ideeŽn en ieder is op zijn of haar eigen manier zeer talentvol. De afgelopen jaren zijn we bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling. Maar juist in deze tijd is het groepsgevoel meer nodig dan ooit. Tijdens de bijeenkomsten van sterrenmensen heb ik geleerd dat we niet alleen een individueel doel hebben maar ook een gezamenlijk doel. Het gezamenlijk doel is de aarde te helpen in deze tijd van transformatie. Want wat hebben we hier lang naar toegeleefd!
Juist in deze tijd waar transformatie zo belangrijk is, is er geen ruimte meer voor egoÔsme, gierigheid en macht. Alles voor onszelf willen hebben valt nu uit elkaar. Het is een tijd van delen.


Zo mooi dat je op de tv ziet hoe Nederland zich vrijwillig inzet anderen te helpen terwijl we allemaal in onze inkomsten zijn gekrompen. De ziel gaat gewoon door met haar/zijn doel. Namelijk elkaar verder helpen in deze transformatie. We voelen het. Mensen komen met nieuwe ideeŽn die helemaal niet zo nieuw zijn. Iedereen zou ze kunnen bedenken. In deze tijd komt nieuwe energie vrij waardoor we gaan voelen waar we met zijn allen naar toe willen. Naar harmonie, vrede en licht. In onszelf maar ook om ons heen. Het hart is momenteel ons enige stuur.

En het hart laat zich ook horen. Steeds meer hoor ik van mensen dat ze zo graag willen veranderen. Maar nog steeds zijn de meeste mensen aan het worstelen met de vraag waar we nu eigenlijk heen willen. In mijn beleving ligt dit antwoord in het groepsgevoel. De afgelopen jaar hebben we geleerd veel informatie uit onszelf te halen. We konden niet anders want onze omgeving gaf ons niet wat we zochten. De weg in onszelf gaf ons alle antwoorden die we nodig hadden. Maar er is nog een heel belangrijk onderdeel die we niet mogen vergeten. Bij het uitvoeren van onze doelen hebben we niet alleen een persoonlijk doel maar ook een gezamenlijk doel met alle mensen hier op de aarde. We zijn hier massaal om de transformatie in de maatschappij op gang te helpen. Je ziet misschien dat het ego nog steeds een belangrijke rol speelt. Mensen in deze maatschappij denken nog steeds aan persoonlijke doelen. Maar hier gaat verandering in komen. Zeker als sterrenmensen weer gaan herinneren wie ze zijn. Veel mensen denken op dit moment aan zichzelf en vanuit overleving. Waar andere misschien ook wel deze behoefte voelen maar juist uitreiken de ander te helpen.

In de groepen die verbinden zie ik een massale energie ontstaan. Een groep kan meer energie toelaten dan een individu. Je draagt het samen. Uiteindelijk is het doel meer eenheid toe te laten en op die manier ook energie te creŽren. Plekken waar vrede heerst en waar men elkaar in hun waarde laat. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich zullen aansluiten. Om zo te voelen dat we dit werk niet alleen doen. We zijn hier massaal gekomen dit moment van transformatie mee te maken en bij te staan. Deze groepen gaan het voelen!

Het is mooi een persoonlijk doel te hebben maar het is enorm om dit via een groep te mogen ervaren. Hoeveel kracht en power wij als mens bezitten gezamenlijk deze wereld te veranderen. En hoe meer mensen in groepen gaan werken, hoe groter en mooier de energie van de groep kan worden als mensen van elkaar in liefde willen leren. We zijn hier niet om rijk te worden, winst te maken, groot te zijn of naar de top te klimmen zonder liefde en eenheid te voelen. We zijn hier voor deze transformatie die niet kan ontstaan zonder licht.

Het licht toelaten in een groep hangt nog af van de deelnemers. Deze maatschappij is opgebouwd uit een groep die vanuit angst en macht gecreŽerd is. De oorlog heeft hier een hele grote invloed op gehad. Uit angst zijn we gaan opbouwen. Steeds meer ontstaan er losse groepen. Elke groep heeft zijn eigen energie. Zolang hier het hart op de goede plaats zit kan liefde groeien. In deze nieuwe tijd kunnen we vanuit liefde opbouwen.

Zo zien we hoe we in deze tijd de oorlog uit het systeem van deze maatschappij aan het verwijderen zijn. Veel kinderen maar ook veel gevoelige volwassenen hebben hier last van. Zij dragen deze energie omdat ze het onbewust oppakken. Waardoor sommige kinderen onbewust en bewust in hele negatieve energie terecht komen. Laat het nu de tijd zijn om deze kinderen te helpen in hun stukken. Juist door nu te verbinden en samen te komen helpen we de aarde in het transformatieproces op een goede manier. Het is moeilijk voor sommige mensen de verandering toe te laten. We helpen hun door gezamenlijk te verbinden en dit eenheidsgevoel op de aarde te herstellen. Het is niet langer meer een tijd te weten en te verkondigen dat we naar een eenheid toegroeien maar door ons te gedragen als een eenheid. We leven hier in harmonie en verbinding met elkaar. We zijn hier samen er is genoeg liefde.   


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse