Eenzaamheid is groot bij sterrenmensen. Ze voelen zich alleen en onbegrepen. En eigenlijk begrijpen ze het zelf niet. Deze eenzaamheid kan soms diepgeworteld zitten en zonder enige verklaring opduiken op momenten dat je het niet wil. Eenzaamheid ontstaat doordat je het ‘mens zijn’ in jezelf niet toelaat. Zodra je je verwijderd van je menselijke deel en teveel afsluit voor de wereld zal de eenzaamheid groot zijn.

Aarden (zie aardenproces) loopt bij sterrenmensen anders. Ieder sterrenmens zal op zijn of haar manier de weg naar de aarde moeten vinden. Omdat sterrenmensen vaak alleen handelen is deze weg soms zwaar. Jouw eigen unieke weg vinden naar de aarde ontstaat als je zelf ervaart dat jij de schepper bent van je eigen leven. Dat je groot bent en uniek. Maar vooral de samenwerking en de verbinding tussen het universum en de aarde jou helpt.

Zodra je deze niet meer als gescheiden ziet maar als eenheid dan zal eenzaamheid verdwijnen. De aarde is slechts een beleving en waarneming als een soort film. Deze film daar ben jij een onderdeel net zo goed als jij in verbinding bent met het universum. Ik zal niet onderschatten hoe erg eenzaamheid kan voelen. Maar de mogelijkheid deze op te lossen ligt voor handen.

Ik ervaar de sterrenmensen als een beperkte groep mensen. Naar mijn beleving heeft niet iedereen die bewust is van anderen levens vormen hier ook een missie in. Dat maakt dat sterrenmensen weinig aansluiting vinden. Maar ook omdat ze zich niet durven te verbinden met de mensheid. Eerst dient de verbinding met zichzelf goed te verlopen voordat ze de mensheid toelaten. Met grote eenzaamheid als gevolg omdat ze dit niet begrijpen.
 
Iedere sterrenmens heeft zijn of haar eigen proces. Dit ontmoedigd wel eens maar sterrenmensen zijn niet zielig. Ze dienen zich los te maken van het ego door zich bewust te worden van hun gekwetste delen in zichzelf. Ik noem dit je schaduwkant. Zodra je dit deel hebt toegelaten als een onderdeel van jezelf weet je ook dat deze bij tijd en wijlen opspeelt. Een onderdeel wat je niet dient te voeden maar lief te hebben. Het zal dan verdwijnen omdat je uiteindelijk je fysieke deel of ‘mens zijn’ toelaat. Zodra je hier van verwijderd zal de eenzaamheid weer opspelen.

Het zoeken naar jouw unieke weg zal je kracht geven. Alhoewel deze weg eenzaam lijkt. De kracht ligt in het accepteren dat je anders bent dan andere. Je bent niet hetzelfde maar uniek. Deze unieke kant is een unieke beleving. Want tenslotte voelen sterrenmensen eenheid waarbij iedereen gelijk is. Maar op de aarde zijn we ook uniek en anders. Zodra je loslaat dat je wilt zijn zoals andere mensen en vindt wat jou onderscheidt van andere mensen zal het makkelijker zijn je ‘mens zijn’ te toe te laten. Je kunt je kracht halen uit deze uniekheid omdat je dat voelt dat je een schakel ben in deze samenleving en dat andere mensen in je netwerk een schakel zijn die iets toevoegen. Zo kun je in ieder mens de kwaliteiten zien en zul je je doelen kunnen gaan verwezenlijken.

Sterrenmensen zullen zich herenigen op de aarde en samenwerken aan hogere doelen. Want ook al voel je je soms alleen je weet dat je hier bent om eenheid te creëren en in eenheid samen te werken.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse