Tijdens mijn consulten werk ik als spiritueel (transformatie) coach, medium, reader en healer. Ik werk direct met engelen en buitenaardse maar ik kan ook gewoon vanuit mijn hogere zelf, coach of vanuit kennis die ik in mijn leven heb opgedaan hulp bieden. Ik werk veel energetisch en herstel vanuit de essentie via samenwerking met gidsen. Het kan zijn dat er stukken vanuit dit leven worden opgelost en vanuit vorige levens. Dit kunnen ook levens op andere planeten zijn.

Ik ben geen voorspellend medium, ik werk alleen maar met persoonlijke ontwikkeling. Ik heel wat geheeld mag worden op dit moment en wat aan de oppervlakte ligt. Ik doe alleen wat gidsen mij doorgeven. Soms worden mij wel eens vragen gesteld waar ik geen antwoord op krijg.

Mijn werk is voornamelijk heel aards. Ik heb een eigen wijze van spiritualiteit die ik volwassen spiritualiteit noem. Ik richt mij voornamelijk op het aarden van sterrenmensen door mensen te helpen in hun lichaam te komen of hun missie uit te voeren. Voor mij betekent aarden alles van de aarde omarmen wat bij de aarde hoort en leven zonder oordelen.

Ervaring leert ook dat heel veel sterrenmensen een tweelingstraal/tweelingziel hebben en hier mee verbonden mogen worden. Vaak blijkt dat deze beroepen hebben waar ze deze het minst verwachten zoals in de politiek, medische wereld en bedrijfsleven. Hun missie is vaak ook verbonden met deze beroepen. Doordat ik geleerd heb alles te omarmen en vanuit liefde te verbinden kan ik ook deze mensen heel goed begeleiden op hun pad.


Tarieven
De bijdrage voor een consult van 2 uur is 120. Een consult van een uur is dit 85. Wil je meer tijd afnemen dan vraag ik 22,50 per kwartier die je extra afneemt.

Veel van mijn consulten zijn via skype. Voornamelijk met mensen uit het buitenland. Alhoewel dit een prima uitkomst is voor mensen die van ver komen is het ook fijn om jullie eerst een keer persoonlijk te zien. Als dat natuurlijk kan. :)


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen helpen in hun lichaam te komen en thuis te voelen op aarde zonder de verbinding met andere planeten te hoeven verliezen.

DIANA ANNEGARN      
 
 

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse