Vlak na dat ik ontdekt had dat ik kon communiceren met buitenaardse levensvormen en nadat zij mij veel informatie hadden verteld op hun ruimteschip, begon ik mij af te vragen waarom deze informatie zo belangrijk was voor de mensheid. Mensen zijn allemaal met hun eigen leven bezig en sommige mensen zijn zelfs aan het overleven. Vele spirituele trainingen worden aangeboden maar waarom nu juist deze buitenaardse levensvormen?


Ik kreeg wel antwoorden wat ik er allemaal mee kon doen maar deze bevielen mij niets. Mijn verstand dacht dat ik geen schijn van kans zou maken in deze maatschappij met deze informatie waar niemand op zat te wachten. Maar langzaam werd mij steeds meer duidelijk waarom het zo belangrijk is. We zijn niet de enige in het universum. Er is een reden waarom we met zijn allen zijn. En op dit moment weet ik nog niet alle antwoorden maar ik weet wel dat we hier niet zijn om de aarde te helpen. We zijn hier het balans in het universum te behouden. Door licht te zijn en het licht in de aarde te activeren.

Dat brengt ons eigenlijk weer op het spirituele pad. Wat voor toevoeging kan dit zijn?
Tijdens mijn gesprekken krijg ik meer informatie. Maar ik besef ook dat het niet mogelijk is alle informatie tegelijk te krijgen. Het kost tijd en ik kan daarom ook zeggen dat ik nog niet alles weet. Maar uit nieuwsgierigheid ging ik toch bij anderen lezen.

Ik las eigenlijk geen verhalen van andere mensen, nog boeken. Vroeger wel maar tegenwoordig lukt dat niet meer. Omdat iedereen zijn eigen waarheid heeft. Zo bleef ik het beste bij mijn eigen waarheid en kracht. Maar toch ben ik meegegaan met iemand in het lezen van een artikel. Dit artikel ging over een onderwerp met betrekking tot sterrenmensen. Toen ik mijn gidsen vroeg of deze informatie klopte gaven ze mij aan dat ik deze informatie nog niet nodig had. Met andere woorden ik krijg deze vanzelf als de tijd daarvoor is. Dit heeft mij geleerd niet luisteren naar informatie die andere schrijven want als de tijd ervoor is komt deze informatie intuďtief tot mij. Voor iemand die zich juist voedde met heel veel informatie tegelijk, gaf dit rust.

Vanuit het universum zal meer informatie tot mij komen als de tijd daarvoor is. Maar mijn vraag was nog steeds wat de mensheid had aan de informatie over buitenaardse levensvormen. Het antwoord die ik tot nu toe heb ervaren is energie. Via hun ontvang ik telkens inwijdingen of initiaties voor verschillende energieën. Via energie kunnen mensen op verschillende manieren persoonlijke stukken loslaten die ze niet meer nodig hebben en transformeren naar een nieuwe tijd. Deze energie maakt het mogelijk dat het sneller kan.

Tevens begrijp ik dat het belangrijk is te weten dat ze er zijn zodat we kunnen wennen aan het contact met andere levensvormen. We zijn namelijk niet alleen in het universum en het zal ons een enorme opluchting geven als we ervaren dat er meerdere zijn. Vele angsten zijn ontstaan doordat de samenwerking met buitenaardse levensvormen verdween. Hun terugkomst brengt hoop, kennis, groei en vruchtbaarheid. We blijven maar denken dat we er alleen voor staan in dit universum. Maar we zijn hier samen in harmonie zoals het bedoeld is. We denken dat het beter is daar niet mee bezig te zijn, maar we beperken onszelf als we dit stuk niet toe laten. Er is namelijk nog een heel verhaal achter de sterren en daarmee bedoel ik niet de hemel.

Achter de sterren ligt het verhaal over ons bestaan. Waarom we hier zijn, hoe wij geschapen zijn en door wie. Zij bezitten de wijsheid van verlichting maar dan in vele vormen. Zij bezitten vooral de wijsheid over scheppen manifesteren vanuit het hart. Iets wat we in de nieuwe tijd nodig hebben om te ervaren wat we allemaal kunnen en om ons leven hier te vernieuwen. We zullen nieuwe mogelijkheden ervaren die we eerder niet voor mogelijk hielden. Hun aanwezigheid zal onze groei in stroomversnelling zetten. Hun wijsheid zal ons kennis brengen waarmee wij kunnen leren hoe we verandering op gang kunnen zetten. En op het moment dat wij ervaren wat we allemaal kunnen………….. dan zijn we niet meer te stoppen. Maar net zoals de spirituele wereld zal ook de buitenaardse beschaving je uitnodigen de antwoorden uit jezelf te halen door slechts het zaad te geven wat je zelf mag planten en oogsten.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse