Vannacht werd ik wakker van de angst. Vaak is dat een teken dat ik door een stuk verandering heen ben gegaan maar ik weet nog niet wat. Meestal val ik dan ook niet in slaap tenzij ik inzichten heb gehad. Dus ik heb mijn gidsen gevraagd mij te helpen.

Ze vertelde dat mijn hart helemaal open was voor de hele wereld. Het advies was in het onvoorwaardelijke te blijven anders voelde ik angst. Dus dat deed ik. Het was net alsof ik door een andere bril keek. De mensen waren anders. Ik zag mijn eigen licht en ik zag mensen zoeken naar het licht. Ik wist natuurlijk wel dat je vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf de wereld in kunt stappen en dat we vaak kiezen vanuit voorwaardelijkheid omdat we dit geleerd hebben en dus makkelijker is. Het is voor de mens makkelijker om te lijden dan vrij te zijn.

Vanuit onvoorwaardelijkheid verbinden gaf mij ook angst omdat ik het niet gewend was. Ik was bang het leed van de wereld te voelen maar in tegenstelling daartoe zag ik geen leed maar mensen die rondjes draaide en op zoek waren naar licht. Het is inderdaad maar net wat je wilt zien.
Na dit inzicht kwam het volgende inzicht. Ik voelde dat ze mij meenamen naar boven. Dit keer naar de planeet Sirius. Ik keek op een afstand naar de planeet terwijl deze met mij verbond en begon te praten. Deze planeet vertelde mij dat ik het blauwe licht in mij droeg. Het zag er uit als een ster. Blauwe ster energie. Deze planeet vertelde dat ik dit licht in mij droeg omdat ik ervoor gekozen had de energie van Sirius naar de aarde te brengen en de energie van de generaties die op Sirius geleefd hadden.

Deze energie had ik vaker gevoeld. Opnieuw liet deze planeet mij voelen wat het betekende. Het is de energie van een wereld (generatie) wat eerder op Sirius geleefd heeft en daar een bijzonder bestaan heeft opgebouwd. Een bestaan waarbij alles wat ze deden in balans was met de planeet, universum, licht en alle wezens die bestaan. Alles was in balans en alles is verbonden.

Vervolgens liet deze planeet onze planeet zien en de mensen die op deze planeet ervoor gekozen hebben deze blauwe energie neer te zetten. De meeste waren op zoek naar deze blauwe ster energie. Ze draaide nog in rondjes. Samen met Sirius heb ik mij afgestemd op deze mensen en het blauwe licht in hun hart om het te laten stromen en hun te vertellen waarom ze hier zijn als ze hier voor open stonden. Dit was bijzonder mooi omdat ik kon zien dat mensen er rustiger van werden. Vele konden nog niet aarden. Ze begrepen hun plekje op de aarde niet en Sirius vroeg aan mij of ik deze mensen wilde helpen. Uiteindelijk doe ik dat natuurlijk al maar met alle liefde zei ik ja. Het licht in mij werd toe weer heel groot zoals ik voelde voordat ik deze inzichten kreeg. En zoals ik eerder gevoeld had in andere inzichten toen ze mij duidelijk maakte dat ik dit werk in een vorig leven eerder had gegaan. Ik voelde mij weer bij de piramides in Egypte met het volk om mij heen die ik het licht van Sirius deelde. Toen kwam een volgend inzicht. Iets wat ik ook al wist maar wat ze nog een keer benadrukte. Niet iedereen op deze aarde heeft deze blauwe ster energie. Mensen kunnen het wel ontvangen als ze willen maar niet iedereen heeft de missie deze energie op de aarde te verspreiden. Het was daarom ook belangrijk mijn verwachtingen bij te stellen. Niet iedereen kan dit. Alleen de mensen die deze blauwe ster energie bij zich dragen.

En wat kunnen ze dan? Dingen op de aarde neer zetten waarbij de mensheid de verbinding met Sirius weer kan gaan voelen. Ieder doet dit vanuit zijn/haar eigen opdracht. Deze energie is heel verbindend en alles wat je maakt, schept, creëert zal in verbinding zijn met het universum, dieren, planten, licht en nog meer. Deze energie is zo verbindend dat zelfs een computer er heel anders uit zou zien als een sterrenmens een computer bouwt.

Deze mensen zullen een andere energie op de aarde brengen dan andere lichtwerkers. En misschien zijn er wel mensen die energieën van andere planeten met de aarde verbinden. Daarom is het belangrijk dat ieder zijn of haar eigen weg hierin vindt. Een unieke weg die niemand anders dan jijzelf begrijpt. Toch zul je verbinding voelen met andere sterrenmensen. Want je zult als geen ander begrijpen dat de verbindende kracht in deze energie voor jou ‘thuis’ betekent. En dat je dit nodig hebt om jezelf te kunnen zijn of uiten.

Tijdens dit inzicht toen ik alle verbindingen voelde, intuïtief voelde ik er 5, werd ik verbonden met alle dieren, bomen en planten op de aarde. Ze hadden het moeilijk. Dit maakte ik op omdat ik voelde dat ze kracht verloren. Sirius vertelde dat ik mijn blauwe licht met hun mocht verbinden. Het leek alsof deze energie voor sommige helemaal nieuw was. Maar ik zag ze opknappen. Alsof ze even een ‘update’ hadden gehad en in bewustzijn ware gegroeid. Een uil bleef bij mij. Hij vertelde mij te blijven spreken en deze wijsheid in mij te blijven delen. Deze uil voelt op dit moment een onderdeel van mij. Het is niet meer weggegaan. Het blijft op mijn schouders aanwezig. Het is een grote oehoe. Indrukwekkend zoals hij daar zit. Zoals altijd na de inzichten komt de rust. En ik kon mijn slaap weer hervatten. Dank je wel voor deze inzichten. Ik heb weer nieuwe inspiratie om te schrijven. Deze keer over Sirius en de verbinding met de nieuwe wereld en hopelijk komt er nog meer op papier. Bedankt voor het lezen lieve mensen. 
at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse