Toen ik in 2012 een antwoord gaf op de vraag van een cliŽnt of de wereld beterder zou worden wist ik niet wat de veranderingen allemaal zou zijn. Een ding wist ik zeker, het zou niet zomaar uit de lucht komen vallen en buitenaardse komen ons niet redden. Ik geloof dat de verandering van de wereld in onszelf zit. Dit te ervaren is het grootste geschenk wat wij als mens krijgen. Het is wat ons mens maakt. Juist dan zullen we voelen en ervaren waarom we hier zijn en wat we allemaal kunnen.

Als het creŽren van de nieuwe wereld vanuit het Goddelijke bewustzijn komt dan is de verandering bevrijdend. Er is geen groter gevoel dan dit. Je voelt je volledig mens en volledig ziel in verbinding met het Goddelijke. Deze ervaring is wat mij overkwam. En ik wil dit verhaal met jullie delen.

Al jaren werk ik samen met engelen met buitenaardse. De informatie die ze mij geven brengt mij in bewustzijn steeds dichter bij de kern waar alles om draait, namelijk liefde. Jarenlang van persoonlijke ontwikkeling leert mij steeds meer over mijzelf en het leven wat ik hier heb gekozen op de aarde. Ik leerde van mijn engelen veel over mijn keuze hier op de aarde te komen nadat ik veel op andere planeten had geleefd. Ik koos er bewust voor om hier te zijn. En mijn eerste levens waren nog in hogere energie maar ik koos ervoor om ook in lagere energie geboren te worden om alle kanten van de mens te leren begrijpen. Mijn empathie groeide en ik leerde alles ervaren wat bij mens zijn hoort om zo te leren kiezen waar ik voor wil kiezen. Uiteindelijk kies ik in dit leven alleen maar voor licht en liefde. En ook al heb ik dit leven ook keuzes gemaakt vanuit angst en overtuigingen die eigenlijk niet bij mij passen. Ik begrijp nu wat het effect is voor mijn gezondheid als ik kies voor liefde. Ik doe als mens mijn best al mijn keuzes vanuit liefde te maken en te leren over mijzelf en de keuzes die ik maak. Dit kan dankzij mijn bewustzijn die in de loop van de jaren is gegroeid.

De nieuwe aarde is mijn missie. Ik werk graag mee de aarde te helpen op welke manier ik kan. Ik vraag God en mijn engelen elke dag of ze mij willen helpen dit zo goed mogelijk te doen.

In de loop van de jaren hebben ze mij veel geleerd over de nieuwe aarde. Ze hebben mij eigenlijk voorbereid op de wereld die ik zelf mag creŽren. Wat ik geleerd heb ik voornamelijk over te kunnen geven aan het Goddelijke en vanuit liefde te creŽren wat ik voor mijzelf wil creŽren. Daar horen processen bij die het een leerzame weg maken. Zoals alles in het leven.

Het creŽren van de nieuwe aarde begon met een plan wat ik intuÔtief had doorgekregen. Een plan wat hemel en aarde verbindt en in nog vele anderen opzichten volledig verbonden is met alles wat is. Het is een plan wat een nieuwe visie voor de mensheid heeft. Dit plan heb ik geschreven maar is slechts een plan wat uit mij is voortgekomen. Het is een plan wat helemaal bij mij past, past bij de ervaringen die ik heb opgedaan in dit leven en de mensen die ik heb ontmoet. Dit plan is slechts een enkel plan van de vele die geschreven worden door anderen mensen die doorhebben hoe ze dit kunnen doen. Er is geen goed in fout in dit plan omdat dit plan zoals alles in het leven een proces is waarbij leren centraal staat. Het is niet mogelijk alles van tevoren te weten en we leren vanuit ervaring. Dit is een belangrijk onderdeel van mens zijn. Daarbij vertrouw ik volledig op mijn innerlijke leiding bij elke keuze die ik maak.

Dit maakt het leven zoals het is. De stroming van het leven toe te laten door te leren over te geven en te vertrouwen vanuit vrouwelijke energie en stappen te zetten vanuit het mannelijke.

Dit is tevens is wat ik mocht leren. De dualiteit als eenheid ervaren en alle blokkades die ik op dit stuk had los te laten. Dit ontstond door het ontmoeten van een tweelingstraal. Toen ontdekte ik hoeveel blokkades ik nog had over liefde en over mannelijke en vrouwelijk. Ook leefde ik nog leven vanuit afgescheidenheid terwijl mijn bewustzijn inmiddels beter wist.

Ik groeide en leerde over de verschillen op deze aarde en hoe ze samen een eenheid vormde. Ik leerde over de verschillen tussen man en vrouwelijk energie en hoe deze ik deze eenheid zou kunnen ervaren en dat dit de weg was voor mij om mij helemaal met het Goddelijke te verenigen.

Het schrijven van nieuwe plannen voor de aarde was kennelijk mijn kerndoel en missie op deze aarde. Het creŽren van een nieuwe wereld. En zodra men dit doorheeft en dit vanuit het hoogste goed kan doen, dus van uit het Goddelijke dan krijg je hulp dit te doen. Ik heb veel hulp ervaren van Gidsen, engelen en buitenaardse. Kennelijk willen de buitenaardse hier graag aan mee werken. Ten eerste willen ze graag hun wijsheid met mij delen. Ze vertellen graag over deze creatiekracht maar vinden het ook leuk om mee te helpen omdat ze er zelf ook veel van leren.

De aarde is een prachtige plaats en er is zoveel mogelijk hier. Wij denken helaas nog veel te beperkt. We denken dat iets niet kan of dat we er niet voor geboren zijn. Maar als je eenmaal ervaart dat het wel kan en je voelt die grootsheid maar ook je Goddelijke kracht dan weet je dat dit is zoals het leven is bedoeld.

Samenwerken met buitenaardse en engelen die hier graag aan meewerken is een zegen. Het is een kans samen te werken op een niveau die niet voor iedereen mogelijk is. Ik verheug mij op elk inzicht die ik van hun krijg en mijn dankbaarheid is ontzettend groot.

Toch heb ik veel geleerd met vallen en opstaan. Het is een proces die heel leerzaam was maar waar ik niet altijd blij mee was. Vooral het volledig toelaten van Goddelijke energie samen met mijn tweelingstraal vond ik een heel moeilijk proces.
  Boven hebben ze mij wel eens horen brommen omdat het niet snel genoeg ging of als ik weer eens ruzie had met mijzelf om de nieuwe energie volledig toe te laten. Ik begreep niet altijd wat ze bedoelde omdat ze pas antwoord geven als ik zelf de juiste vraag gesteld had. Ik heb echt moeten leren de juiste vragen te stellen.

Maar dan komt er toch een tijd waarbij het plan wat ik eerder had geschreven en in de kast had gelegd dan toch uit het stof gehaald wordt. Dit plan wat tevens een miljoenenproject is heeft een boodschap voor de mensen. Mijn vertrouwen in mijzelf, mijn hogere doel en mijn gidsen/engelen/ God is sterker dan voorheen. Deze nieuwe wereld ga ik bouwen. Samen met vele anderen om mij heen. En de tijd is nu. Nu is slechts een begin van een leerzame reis. Ik geloof dat het leven niet in mijn schoot geworpen wordt, dat zou saai zijn en niet creatief. Elke kans is een uitdaging om mijn eigen zelf te ervaren en creatief te zijn. Ik verwacht niet dat ik nooit meer moeilijk zou vinden en ik geloof ook best dat er nog tranen gaan vloeien. Maar ik weet het. Ik heb inmiddels de eerste stappen genomen en dat is goed. Stap voor stap vertrouwen op mijn intuÔtie. En ook al weet ik wel waar ik heen wil, ik weet nooit hoe ik daar ga komen. Het hele leven blijft nog steeds een verrassing en uitdaging. Een die in met dankbaarheid heb aangenomen. De nieuwe wereld begint bij mijzelf.

Iedereen heeft deze kracht in zicht. En iedereen heeft als doel de aarde te helpen ontwikkelen tot een nieuwe aarde vol liefde en harmonie. Velen voelen dit niet meer. Maar op eigen wijze draag jij hier aan bij.

Het heeft mij ontzettend geholpen aan mijzelf te blijven werken tot de dag van vandaag. En alle antwoorden uit mijzelf te halen of van gidsen, engelen en buitenaardse te ontvangen. Het helpt mij mijn missie beter te voelen.
Ik geloof erin dat alle antwoorden voor een nieuwe wereld in onze essentie ligt verborgen. Het herinneren hiervan brengt ontzettend veel vreugde. We hoeven ons niet meer verdrietig of boos te voelen over hoe het leven nu is. Of machteloos en moedeloos omdat er geen verandering is of kan komen.

Wie het pad in zichzelf volgt ziet ineens de nieuwe wereld in zichzelf en de mogelijkheden in jouw missie om dit te manifesteren.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse