Geschreven 2017

Soms hebben mensen contact met buitenaardse en vragen ze mij waarom ze dit contact mogen ervaren. Mijn ervaring met buitenaardse is dat ze inzichten komen brengen. Ze zijn allemaal anders en hebben andere energie. Ik heb wel verschillende gezien maar ik werk op dit moment samen met 2 rassen. Beide een hogere beschaving. Ze helpen ons te leren hoe we de nieuwe aarde kunnen scheppen. Hoe we onze wereld ten positieve kunnen veranderen. Dit is wat ze met alle liefde doen en zij leren ervan.

Verandering gaat in samenwerking met de buitenaardse en engelen als dit in jouw missie zit. Een tijd geleden leerde de engelen mij dat ik was geïncarneerd met 2 lichtstralen, groen en magenta. Daarbij horen bepaalde engelen en opgestegen meesters. Ik zou dit licht in mij dragen wat een onderdeel van mijn missie zou zijn. Daarnaast had ik in mijn missie samen te werken met buitenaardse. Ik draag het blauwe sterrenlicht in mijn energie met als doel samen te werken met buitenaardse. Dit heeft weer te maken met een missie die mijn ziel heeft zodra ik niet meer op aarde ben. Maar daar ga ik nu niet verder op in.

Veel mensen kunnen contact maken met buitenaardse, maar niet veel mensen hebben dit als missie. Ik heb gezien dat er mensen zijn die wel op andere planeten hebben geleefd maar verder niet samenwerkte met de buitenaardse. Ze konden ze wel zien en geven dingen door, maar verder ligt daar niet hun passie/missie. Het is ook verschillend wat ze komen vertellen. Je kunt op verschillende manieren samenwerken. Wat duidelijk is, is dat ze een energie hebben van een hogere beschaving. Ze leren ons dingen die wij nog niet weten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld nieuwe informatie geven over technologie. Ze hebben mij laten zien dat zij een andere manier hadden om met technologie om te gaan. Het is duidelijk dat wat zij ook doen alles in verbinding is en niets schadelijk. Over alles is nagedacht.

Ik zie in de kinderen deze mogelijke verbinding met technologie. Veel kinderen zijn zich bewust van buitenaardse levensvormen om hun heen en hebben in deze tijd ook toegang tot internet en computers. Allemaal niet voor niets.

Buitenaardse brengen ook informatie over gezondheid. Hun boodschap aan mij is dat alles te herstellen is. Ik heb buitenaardse tijdens healings een soort operaties uit zien voeren als het om heel hardnekkige blokkades ging. Ik heb ook gezien hoe ze bijdroegen met initiaties om DNA te veranderen. Wat ze precies doen kan ik niet uitleggen. Ik heb deze vraag nog nooit aan hen gesteld. Ik weet tijdens healings dat engelen mij doorgeven dat de buitenaardse de healing verder afmaken en dat zie ik dat ze letterlijk een soort operatie doen die niet aan de buitenkant zichtbaar is. Hun boodschap is duidelijk. Alles is te genezen. Maar ik heb ook gezien dat ik daarvoor heel krachtig in mijn eigen licht moest gaan staan en duidelijk het licht de opdracht moest geven mij te helen en blokkades weg te halen omdat ik die niet wenste. Dit voelde heel krachtig en bijzonder om dit te kunnen. Wij als mens zijn daartoe in staat
  zonder hulp van engelen of buitenaardse. Maar het werkte niet altijd. Soms wou mijn ziel niet en voelde ik weerstand. Ik was nog niet klaar om het los te laten. Dit leerde mij dat de ziel er wel klaar voor moet zijn. Een stuk bewustwording is dus nodig.

Buitenaardse komen ons ook informatie brengen over nieuwe vormen van samenwerking. Hoe we op een andere manier met elkaar om kunnen gaan en tot samenwerking kunnen komen. Ze vertelde hoe zij in eenheid leefde en dat wij dit ook kunnen. Het is onze ware natuur om in eenheid te leven en het zal heel natuurlijk aanvoelen als we dit kunnen. Dit proces van eenheid heb ik ergens anders in een ander artikel uitgelegd.

De buitenaardse leren ons ook over het belang van het balans tussen de planeten, over ons planetenstelsel en het onderhoud van onze eigen planeet. Alles wat we daarvoor nodig hebben zouden ze ons kunnen uitleggen als we er voor open zouden staan.

De buitenaardse leerde mij vooral wat ik nodig had in mijn missie. Naast mijn werk met volwassenen werk ik ook al jaren met sterrenkinderen. Veel kinderen dragen het blauwe ster licht. Deze kinderen hebben de ruimte nodig hun talenten volledig te kunnen ontwikkelen. En de meeste hebben het heel moeilijk.

Daarnaast hebben veel volwassenen dezelfde problemen als de kinderen. Ze kunnen moeilijk aarden en kunnen hier moeilijk zijn. Ze voelen niet of nauwelijks contact met hun lichaam. Ze dragen soms veel verdriet of komen telkens in een psychose terecht. Hun andere beleving van liefde is soms niet te begrijpen en omdat ze niet of nauwelijks contact kunnen maken met de aarde, voelen ze vaak wel dat ze iets komen doen hier op aarde, maar het lukt hun nog niet om dit voor elkaar te krijgen. Toch is deze soms moeizame weg noodzakelijk om hun missie uit te kunnen voeren.

Veel mensen die met buitenaardse werken hebben veel vorige levens waar trauma’s in verborgen zijn. Trauma’s waarbij het soms heel moeilijk wordt om zich hier veilig te voelen op de aarde. Daarbij komt ook kijken dat veel sterrenmensen soms totaal niet weten hoe ze met het leven om moeten gaan. En ookal lijkt dit bij alle lichtwerkers hetzelfde, bij sterrenmensen staat de liefde hun soms in de weg. Omdat hun beleving van liefde heel diep gaat. Hun eenzaamheid en het soms hele grote verlangen naar thuis is soms ondragelijk groot.

Dit zelfde verdriet kan soms hun talent stagneren omdat ze teveel angst voelen dit verdriet toe te laten. Vaak kunnen ze dit verdriet ook niet plaatsen. Voor sterrenmensen is het belangrijk eerst thuis te komen in hun eigen lichaam voordat ze met buitenaardse samen kunnen werken. De energie waar ze mee samen gaan werken gaan ze aarden. Wat alleen kan als ze het eigen leven/lichaam en de aarde en alles van de hele mensheid leren omarmen. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk.

In mijn praktijk helpen engelen en buitenaardse mensen eerst weer in hun lichaam te komen. Ze helpen ons oude overtuigingen en ballast los te laten. Daarnaast werken ze met initiaties en healings om de nieuwetijdsenergie in ons systeem te activeren wat nog meer groei op gang brengt. Steeds meer komt er dan ruimte om te voelen wat jouw missie is. Het is onmogelijk jouw missie uit te voeren vanuit oude energie. Daarom helpen ze je te openen voor de nieuwe energie. Ze helpen je elke dag, elke minuut of elk uur als je dat wenst. Hoe meer je open staat, hoe sneller alles lijkt te gaan. Het heeft mij ontzettend geholpen omdat de nieuwe wereld ook onbekend voelt. Dit geeft weer angst. Ze leerde mij over angst zodat ik vooruit kon blijven gaan en niet stil stond. Ze hielpen mij het onmogelijke als mogelijk te zien doordat ze mij vertrouwen geven in de toekomst. Dank zij hun viel mijn leven op zijn plek. Elke stap, elke val, het heeft allemaal een functie.

Juist in deze tijd waar alles zo onzeker lijkt is hun hulp harder nodig. De nieuwe wereld bouwen we samen.


at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk

Privacy verklaring


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikelen. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse