Als sterrenmens aarden kan alleen maar als het aarden heel bewust gebeurt. Anders gaat het niet lukken om hier te kunnen zijn. Sterrenmensen hebben vaak moeite te aarden omdat de aarde zover van de werkelijkheid verwijderd lijkt. Ze verbinden soms niet of soms maar met 1 of enkele lagen in de aarde die ook met het fysieke lichaam zijn verbonden. Maar de enige manier om te aarden, is door opnieuw te leren hoe dat moet. En alles los te laten wat is je aangeleerd. Dit proces is toch een heel spiritueel proces ook al leert het je aarden. Dit proces kan veel pijn veroorzaken en bij sommige sterrenmensen is het zelfs zo dat ze daarbij stukken van het collectieve bewustzijn oplossen voor de mensheid. Het brengt je heel veel informatie over moeder aarde en over het menselijke lichaam. Meer dan je geleerd is. Je leert daardoor meer over de 'nieuwe mens'.

Wat is aarden?
Aarden is voor mij dat je in je lichaam komt. Dat je deze kunt voelen en dat je je vrij en gelukkig voelt in je lichaam en dat je hier kunt zijn of je missie kunt uitvoeren. Maar ook dat je verbinding kunt maken met de energieŽn die bij de aarde horen. Dat je open staat voor moeder aarde en een zuivere verbinding met haar kunt voelen.

Mijn persoonlijke beleving en ervaringen komen van moeder aarde zelf. Ik bezit de mogelijkheid met haar te verbinden en andere te verbinden met stukken in de aarde die heel diep aanwezig zijn in de energie en energiebanen van de aarde die tevens met ons fysieke lichaam zijn verbonden.

De aarde is een ziel met een planetenlichaam. Ze voorziet ons van alles wat we nodig hebben. Mijn beleving is dat veel spirituele mensen niet volledig de aarde konden toelaten. Veel mensen hebben geleerd een wortel in de aarde te laten groeien. Daar blijft het dan bij. Deze wortel raakt vaak het centrum van de aarde niet en voldoet nergens aan. Sterrenmensen zijn heel gevoelig. Geaard zijn is voor hun een proces wat soms lang kan duren.
In hun hoge mate van bewustzijn kunnen ze zich op andere lagen afstemmen in de aarde dan andere mensen. Zonder hier bewust van te worden kan dit nog wel eens een warboel vormen. Het aarden geeft dan angst. In de aarde zitten verschillende lagen. Net zoals de bewustzijnslagen zal iedereen vanuit zijn of haar eigen bewustzijn met de aarde verbinden. Dit kan veel angst geven als je zelf heel veel voelt. Hoe hoger het bewustzijn hoe moeilijker te aarden soms kan zijn omdat het ons verkeerd is aangeleerd. Er is een nieuw bewustzijn in de mens nodig om te kunnen aarden.

In het midden van de aarde zit een centrum. Dit centrum is hol en ik noem dit het nulpunt. Dit noem ik zo omdat ik in de aarde een aantal lagen waarneem. Het is voor mij makkelijk te verbinden met dit nulpunt. Als je je verbindt met dit nulpunt, zul je langs vele lagen van de aarde gaan. Dit zijn vaak hele lage energieŽn en voor gevoelige mensen heel onprettig. Als je je focused op het nulpunt dan is er vaak niets aan de hand. Maar daarvoor dient de sterrenmens eerst vertrouwen te krijgen in het leven op aarde en in zijn fysieke lichaam.

Vertrouwen op zich werkt al aardend. Niet alleen vertrouwen in de kosmos, maar ook in het zijn van een mens op deze aarde. De aarde is een zeer belangrijk bron en heel spiritueel. Wie de wegen in het universum, hemel en kosmos heeft bewandeld en denkt dat je alles weet, kijk dan ook eens in de wegen van de aarde. In de aarde is een holle aarde. Een paradijs die toegankelijk is voor mensen die er gevoelig voor zijn. Deze is gelijk aan de informatie die je uit de kosmos haalt. Hier zit de geschiedenis van de aarde. Informatie over Atlantis, Lemurie, Mayaís en Mexico. Eigenlijk alle informatie die je wilt hebben en ontvangen.

Het mooiste aan de aarde is de zuivere kern die soms ook van vorm veranderd. Het centrum van de aarde veranderd bij mij van vorm bij het geven van healings maar ook bij het aarde van mensen. Als ik informatie uit de aarde haal komt dat uit verschillende plaatsen. Het belangrijkste deel waarmee ik mij verbind is met het aarde kristal. Het kristal in het centrum van de aarde. Maar dit kan ook het nulpunt zijn of lava. De kern van de aarde heeft schatten van mogelijkheden voor de mensheid.

Maar zodra de sterrenmens de geheime wereld van moeder aarde heeft ontdekt zul je snel bewust worden dat elke planeet deze heeft. Je kunt samen werken met de kern van moeder aarde om zo beter geaard te zijn. Maar je kunt ook samenwerken met de andere planeten.

Sterrenmensen die op het ruimteschip zijn geweest, weten dat het ruimte schip het balans tussen de planeten behoud. Deze stemt zich af op de kernen van de planten en zorgen ervoor dat iedere planeet zich gezond en sterk voelt en zo het balans in het universum wordt behouden.

Sterrenmensen zijn verbonden met dit ruimteschip en ieder heeft hierin zijn of haar eigen verhaal en missie. Maar het uiteindelijke doel van dit ruimteschip is het balans in de kosmos te behouden en de planeten te verzorgen.

De sterrenmens dient zich bewust te worden van de aarde en de kern van de aarde om mensen te informeren over deze kern. Deze kern is namelijk afgestemd op de mensen en zodra we daar voor open gaan staan zal er wijsheid vanuit de aarde naar de mensheid stromen. Dit zorgt ervoor dat we gaan voelen wat de aarde betekent en wat de aarde is. We gaan ons deel in het grote geheel voelen en doordat we meer geaard zijn, meer liefde voelen voor de aarde gaan we ook meer onze verantwoordelijkheid nemen voor de aarde. De aarde heeft onschatbare bronnen en mogelijkheden die zich openbaren aan mensen die er zorgvuldig mee omgaan. De aarde laat zich niet dwingen. Degene die echt aarden zullen diep respect voelen. Maar dit begint bij het feit dat je respect voelt voor het feit dat je mens bent en je het sterrenmens in jezelf toelaat. Dat betekend dat je hier bent om verandering op gang te zetten.

Het aarden van sterrenmensen is niet alleen nodig om te voelen dat je hier op aarde bent. Maar ook om te begrijpen waarom je op aarde bent. De energie lagen in de aarde helpen ons de nieuwe mens in ons te activeren en ons te reinigen van het oude. Het helpt ons tevens moeder aarde op een andere manier te begrijpen. Het brengt bewustwording maar ook troost.
In de aarde zijn verschillende lagen om mee te verbinden. Mijn ervaring is dat we met allemaal mogen leren verbinden zodat we onze missie hier kunnen uitvoeren. Deze kunnen we pas uitvoeren als we de energie vanuit het universum ook kunnen aarden. Zo vormen sterrenmensen een kolom van licht en een doorgeefluik van informatie en liefde vanuit de kosmos.

Daarom werken gewone aarde oefeningen niet. We hebben het bewustzijn nodig. Groei is daarom noodzakelijk zodat je het proces van aarden beter begrijpt. Het brengt je in contact met jezelf maar ook met je missie en hogere energie.

Het uitvoeren van jouw missie kan alleen door een krachtig en stabiel persoon tot stand gebracht worden. Eťn die staat als een boom. Deze goed geaarde boom heeft soms zwakke wortels. We kunnen deze alleen maar sterker krijgen door te onderzoeken waarom ze zo verzwakt zijn. Zodat jij kunt doorgroeien naar een stevige boom en vervolgens naar een pilaar van licht.

We verlangen er allemaal naar om een stevig en stabiel persoon te zijn zonder dat we onze zachtheid hoeven in te leveren. Want dit voelt het meest natuurlijk aan. Verbinden met de spirituele lagen van de aarde is ook verbinden met de vrouwelijke energie in de aarde. Moeder aarde kan jou daar dus goed bij helpen.
Open staan voor haar is open staan voor de vrouwelijke energie in jezelf. Dit aard.

at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      

                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk


Je kunt mij volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven van mijn werk als medium, training en artikel. Klik hier


Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse