Steeds meer mensen gaan op zoek naar zichzelf. Veel van deze mensen stoppen nadat ze denken zichzelf gevonden te hebben. Maar naar mijn beleving begint het dan pas echt. Hoe iedereen dit wil doen is natuurlijk aan jezelf. Maar ik wil jullie inspireren nog verder te gaan dan je eigen vermogens en eigen kunnen. Want wie wij denken dat wij zijn, wordt telkens overschreven voor nog meer kansen en mogelijkheden. De wegen in onszelf zijn eindeloos dankzij de nieuwe energieŽn die steeds weer naar de aarde komen.


Waar wil je uitkomen? Veel mensen gaan op zoek naar antwoorden. Maar er zijn nog veel meer antwoorden waar je vragen op kunt vinden. Vragen over het leven en vragen over leven na de dood. Maar ook over ons bestaan in het universum en andere levensvormen. Het is mogelijk antwoorden uit jezelf te halen over het ontstaan van de aarde, de betekenis van God enz. De hulp van goeroes en andere spirituele leiders is niet meer nodig. Jij wordt jouw spirituele leider.

Hoe? Naar mijn beleving zijn er verschillende mogelijkheden. Er is er slechts maar ťťn goed en dat is de mogelijkheid die jij in jezelf hebt deze informatie te ontvangen. Dat maakt ons uniek. Jij bezit alle antwoorden over het leven, God, universum en andere levensvormen. Jij bezit antwoorden op vragen waar je nooit over nagedacht hebt. We dienen los te laten wat spirituele leraren ons hebben verteld en dienen op zoek te gaan naar de spirituele leraar in onszelf. Wij weten info over het ontstaan van Atlantis, hoe Atlantis is vergaan, over Egypte over eerdere samenwerking met buitenaardse levensvormen. Het enige wat je hoeft te doen is in jezelf op onderzoek te gaan naar deze antwoorden d.m.v. persoonlijke ontwikkeling.

Zo als ik al zei, de enige weg die juist is is jouw persoonlijke weg. Jij bezit alle antwoorden. Ik kan je dus alleen maar vertellen hoe ik het heb ervaren en jij zult het op jouw eigen unieke manier ervaren.

Jarenlang heb ik aan spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Reiki master, Shamballa master, Healing touch, Reading, Healing, Chakra psychologie, IntuÔtieve ontwikkeling. Ik heb healings gehad, consulten gehad. En in deze periode was ik heel spiritueel. Ik sprak met gidsen en engelen die mij inspireerde een boek te schrijven. Dit heb ik gedaan. Een gids heeft mij tijdens het schrijven geholpen doordat hij volledig in mij zat en mij hielp de juiste woorden door te geven. Niets was voor mij vreemd.
 
Samenwerken met gidsen en engelen was heel normaal. Het maakte mij heel gelukkig. Maar iets in mij was ook ongelukkig. Ik kon niet verklaren waar dat vandaan kwam. Ik was tenslotte al jaren bezig met spirituele ontwikkeling. Alhoewel ik deze periode in spiritualiteit als heel bijzonder ervoer, weet ik ook dat ik helemaal van de maatschappij verwijderd was. Ik voelde mij prima zoals ik was maar ook weer niet. In deze zelfde periode hielp ik andere bij hun persoonlijke ontwikkeling. Als medium, healer of coach hielp ik mensen bij hun persoonlijke stukken. Maar daar kwam een eind aan. Iets in mij voelde dat ik moest stoppen. Het voelde niet meer goed ik wou meer. Ik ben toen weer naar school gegaan. Ik was toen 28 jaar.

Dit was een grote stap in mijn leven. School heb ik nooit begrepen. Maar deze keer wist ik dat ik weer terug moest gaan. Ik had tenslotte nu begrepen hoe spiritueel ik was en waarom ik school nooit leuk had gevonden. Dit was het begin van een belangrijke periode in mijn ontwikkeling. Namelijk mens zijn. Mijn fysieke deel had ik helemaal geen verbinding meer mee. Spiritualiteit heeft dit deel van mijn verdrongen en in een hoekje gestopt. Mijn grootste uitdaging was om weer te gaan voelen. Veel spirituele mensen blijven op deze weg hangen. Ze blijven in dit euforische gevoel van spiritualiteit hangen. Ik weet heel goed waarom. Want in de periode dat ik mijn fysiek weer ging voelen verlangde ik terug naar de periode van spiritualiteit. Mijn eenheid met gidsen en God. Maar deze was niet meer zo sterk te voelen. Ik kwam in aanmerking met Karma en verloor het contact met God. Het leven voelde zwaar. In die periode ben ik weer aan mijzelf gaan werken. Ik vond een goede coach die mij kon helpen bij persoonlijke stukken waardoor mijn spiritualiteit (ziel) en fysieke weer in balans kwam. Ik kwam weer in contact met mijn gidsen die mij vertelde dat het fysiek en de ziel samen kwamen in het hart, die de kern of essentie van de mens weergaf. De informatie die ik kreeg bracht mij weer in een gevoel van balans. Mijn gidsen gaven mij het inzicht een opleiding te gaan schrijven en dit aan mensen te leren. Het doel elke les los te laten en open in de les te stappen. Zodat ik tevens ruimte kon maken voor alles wat ik ging leren.

Dit was mijn grootste boodschap. Ik leer en groei elke dag. Naast karma ging ik leren over het ego, innerlijke kind en gekwetste kinddeel of schaduwkant van ons zijn. Er mogen zijn betekent niet alleen groot en sterk zijn maar ook klein en onzeker. Faalangst is een groot woord wat in iedereen leeft. Faalangst is een belangrijk woord voor het ego. Er wordt ons veel aangeleerd over hoe we moeten zijn en ons moeten gedragen. Mensen kunnen werkelijk hun ego, woede, angst en minachting over je uitspreken alsof het niets is. Faalangst is het gevolg. Dit fysieke deel (innerlijke kind deel) voelde zich behoorlijk afgewezen door mensen die het zogenaamd wisten. Ik heb geleerd dit deel toe te laten. Het is niet klein het is heel groot. We bezitten allemaal een deel wat leert, groeit en ontwikkelt. Dit deel voelt heel intens. Dit afwijzen voelen we tot in het diepste van onze ziel. Mijn weg op dat moment was al deze afwijzingen los te laten om werkelijk bij mijn zuiverste unieke fysieke deel te komen. Omdat dit deel zo intens voelt verbaasd het mij werkelijk hoeveel mensen op de ander projecteren. Mensen hebben geen notie van de gevolgen voor zichzelf en de ander. Als je het op de ander projecteert kom je niet bij je eigen stukken. Mensen die gevoelig zijn voelen de afkeuring of afwijzing in iemands energie. Het raakt heel diep. Dit kun je voelen als je je fysieke deel toelaat. Want doordat al deze afwijzing zo raakt wordt het fysieke deel vaak op de achtergrond weggestopt.

Het toelaten van het fysieke deel in zijn zuiverste vorm is een hele nieuwe reis. Een reis van zelfbescherming. Dit maakt het wel moeilijk want alles wat ik geleerd had in spiritualiteit hielp niet voldoende. Ik had nieuwe info nodig. Ik besloot toen het hoogste aan te roepen voor mijzelf. Geen gidsen maar engelen en God. Tot mijn verbazing werkte dat ook nog. En ze leerde mij iets nieuws. Ze leerde mij over mijn lichaam en chakra's. Het was voor mij niet nieuw auraís te zien en vele lagen in de mens. Maar nu kreeg ik nieuwe lagen te zien en nieuwe informatie over de chakraís. De mens bestaat uit vele lagen en deze liggen verborgen in verschillende energie punten in het lichaam. De chakraís zoals ik vroeger heb geleerd voldoen niet meer aan deze theorie. Elke keer opende ze een nieuw stuk in mijn chakraís als ik daar om vroeg. Ik wou nieuwe energie wat mij leerde om meer mens te zijn. Zo ontstond meer info. Elke opening zorgde voor nieuwe energie in mijzelf en meer opening. Ik leerde samenwerken met deze engelen en gidsen om nog meer in mijzelf te openen. Dit werkte prima.

Elke keer weer ontstond er groei. Het doel is elk laagje in mijzelf te openen. Zo riep ik om hulp van engelen en deze hebben de engel in mijzelf geactiveerd. Ze hebben de kristalenergie in mijn geactiveerd, ze hebben mij met Atlantis verbonden en de informatie die daar nog aanwezig is, met de buitenaardse in mijzelf, met de reiziger in mijzelf, met God in mijzelf, de planeten, sterrenpoorten en universum. Elke keer als iets geactiveerd werd kwam de juiste entiteit hiervoor naar voren. De buitenaardse in mij werd door buitenaardse geactiveerd. De engel in mij werd door engelen geactiveerd. God werd door God zelf geactiveerd. De planeten door de planeten zelf. Dit is heel anders dan het bewustzijn dat er een God is. De ervaring is heel letterlijk en fysiek. Het is heel intens te voelen. Het voelt echt als een deel van mij. Ik kan deze delen gewoon in mijzelf raadplegen en om hulp vragen. Ik kan naar Atlantis om antwoorden te halen. Ik kan God om antwoorden vragen. En elke keer weer na elke groei ontstaat een moment van informatie en daarna het samensmelten van deze informatie met mijn fysiek. Gidsen helpen mij daarbij. Soms helpen ze mijn DNA te veranderen, mijn hersens bij werken, (ik noem het upgraden), vorige levens en angsten te verwijderen. Soms helpen ze mij energieŽn toe te laten door andere energieŽn even af te sluiten. Als ik vraag waarom iets stagneert dan krijg ik daar antwoord op, als ik vraag of ze het weg willen halen dan halen ze het weg. Deze fase vindt ik het leukst van allemaal.

Er is zoveel meer te ontdekken in jezelf. Maar de grootste ontdekking is de ervaring dat ik mijn eigen spirituele leider ben. Niemand anders weet antwoorden zo goed als ik. Het is niet het doel antwoorden bij andere te ontvangen, maar te voelen hoe groot we zijn en hoeveel antwoorden we uit onszelf kunnen halen. Niet om spiritueel leider te zijn. Maar om je eigen spirituele leider te ontdekken. Hoe zweverig het ook klinkt. Het helpt mij meer mens zijn dan ooit tevoren.at ik het allerliefste doe, is sterrenmensen laten voelen hoe geweldig ze zijn en welke schatten ze in zich hebben om aan de wereld te laten zien. Want sterrenmensen hebben een belangrijke rol bij de verandering naar de nieuwe wereld.

DIANA ANNEGARN      
                             
        


Hoe weet je dat je een sterrenmens bent? Sirius spreekt

Waarom kun je beter naar jezelf luisteren? Mijn leven als medium
  Waarom we hulp van de buitenaardse krijgen?.   Waarom samenwerken met buitenaardse mijn leven veranderde.
 
 

 


Email info@sterrenmensen.nl
www.diana-annegarn.nl
Harderwijk
Mijn leven als medium
Hoe weet je dat je sterrenmens bent?
De buitenaardse en de toekomst van de aarde
De nieuwe aarde
Mens zijn in volledigheid
Samenwerken met buitenaardse